Sorularda Ara

Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Anestezide Alerji

Merhaba. Genel olarak alerjilerim yoktur fakat kafama takılan bir soru var. 50 gün kadar önce aynı yaban arısı tarafından 2-3 kere sokuldum, hala ısırılma izleri duruyor. O zaman lokal acı çekmek dışında bir reaksiyon göstermedim. Birkaç güne kanal tedavi randevum var. Arının zehri sebebiyle diş anestezisine karşı vücudumda bir alerji oluşmuş mudur? Boyle bir durum olası mı?

7 Ekim 2018 18:52
Prof. Dr. Yücel Yılmaz Doktora Sor

Prof. Dr. Yücel Yılmaz tarafından cevaplandı.

yirmilik dis cekimi

doktor bey 17 yasinda kizimin 3 gun once. yirmilik disi ameliyat ile alindi. gömülü ve yan geldigi ivcin ayrica kizimin dislerinde tel oldugu icin alinmasini uygun gordu otadondist doktoru bizde aldirdik. yanliz kizimin 3 gundur dili uyuşuk.vede yanagi şiş. yanaginin siskinliginin normal oldugunu biliyoruz ameliyattan sonra olabilir denilmisti. ama dili neden halen uyusuk anlayamadik. internette biraz baktik korktuk sinir zedelenmesi olabilir diyor.bu normal bir durummu doktor bey duzelirmi.antibiyotik ve agri kesici veriyoruz.birde gargara yapiyor.kizim cok halsiz kaldi.konusmakta zorluk cekiyor.yardimci olursaniz sevinirim

23 Eylül 2015 20:53
Prof. Dr. Yücel Yılmaz Doktora Sor

Prof. Dr. Yücel Yılmaz tarafından cevaplandı.

yanağım şişti

merhaba benim dişime dolgu yapılacaktı.Dr dişime iğne yaptı ve anında aynı yanağım şişti.bu gün 2.günüm tam inmedi.Şu an antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum.Bunun sebebi ne olabilir? şimdiden teşekkür ederim.

18 Haziran 2015 11:25
Prof. Dr. Yücel Yılmaz Doktora Sor

Prof. Dr. Yücel Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube