Doktorsitesi.com

Hamilelik adet döngüsü

RD

Rah*** D***

24 Ağustos 2019
Hocam beklenen adet gününden 3-4 gün önce ilişkiye girilse ve beklenen adet gününde kanama olsa hamilelik var mıdır böyle bir durumda ? Yani adet gününden kısa zaman önce ilişkiye girildiği için hamilelik olsa bile adeti etkiler mi 3-4 gün içinde yoksa diğer ay olacak olan adetimi etkiler ?
2 cevap
9402 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hamilelik olmaz. Şimdiki ya da sonraki adeti etkilemez. Bilgilenmek için size blog.drkutaybiberoglu.com, web sitem (www.drkutaybiberoglu.com), doktor sitesi, instagram (IGTV), facebook, youtube / biberoglu linklerindeki yazı ve videolarımı izlemenizi öneririm.
24 Ağustos 2019
RD
Hocam yani beklenen adetimden 3-4 gün önce ilişkiye girilse 3-4 gün sonrada adet görülse kesin gebelik yoktur değil mi adet olan kadının gebe olamayacgını biliyorum cevabınızı tam anlayamadıgım için tekrar yazmak istedim hocam kusura bakmayın ilginiz ve sabrınız için teşekkür ederim.
26 Ağustos 2019