Doktorsitesi.com

Gebe kalamama

AY

Ayb*** Y***

13 Aralık 2018
Hocam merhaba, Ben 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve bu zamana kadar çocuk düşünmedik 1 sene öncesine kadar.1 sene önce doktora gittim muayene etti ve Polikistik Over Sendromunda olduğumu söyledi. Değerlerim bu şekilde . FSH : 6.93 LH:8.13 PROLAKTİN:12.64 ESTRADİOL: 25 TSH: 3.05 Adet günlerim düzenli . Bunun üzerine benden rahim filmi ,anti tpo,anti tiroglobulin , eşimin sperm testi istendi. Rahim filminin sonucu :Patolojik bulgu saptanmadı ve tüpler tıkalı değil. Anti Tpo:15.99 Anti Tiroglobulin antikor : 26.35 Eşimin sperm testi sonucu : Miktar:2,5 Vizkozite:Normal Renk:Opak pH:8,0 Cinsel Perhiz günde 5 . Sperm sayısı 60 milyon Total sperm sayısı 150 milyon İleri hareketli %28 Yerinde hareketli %32 Hareketsiz %40 Normal ve Anormal Morfoloji %50 . Folik asit,Klomen kullandım. yumurtlama takibi yapıldı. Bir kere çatlatma iğnesi vuruldum. yumurtalarımın dominant duruma geldiği söylendi ve ben iğneden sonra şiddetli ağrıyla acile gittim. Çatlatma iğnesi kist olarak geri döndü bana. 1 yıl sürdü doktorda tedavim. Bir yıl bitiminde başka bir doktora daha gittim. Polikistik over olmadığımı söyledi.Hocam Benim teşhisim nedir ve nasıl gebe kalabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
3 cevap
94 görüntülenme

Cevaplar (3)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Yanlış yoldasınız. Daha fazla yorum için sizi tanımam lazım. Size ancak www.drkutaybiberoglu.com, instagram, facebook, youtube / biberoglu linklerindeki yazı ve videolarımı izlemenizi önerebilirim. Özellikle subklinik hipotroidi ile ilgili olanları..
16 Aralık 2018
AY
İzledim videolarını tiroit tahlillerim tarihleriyle bu şekilde : *** *** ** Tsh : *** *** **.2018 Tsh: *** *** **.2018 Tsh : 2.07
20 Aralık 2018
AY
Hocam afedersiniz “İzledim videolarını “yazmışım yanlışlık olmuş . Saygılarımla
21 Aralık 2018
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Sorun değil. Videolarını da yazmış olabilirsiniz.
21 Aralık 2018