Doktorsitesi.com

amniyosentez sonrası düşük riski

YD

Yel*** D***

17 Haziran 2010
Ahmet Bey selam amniyosentez yaptırdım 2li testim temiz çıkmıştı ama ben içim rahat etmesi açısından yaptırdım 17 +1 de yaptırdım merakım düşük riski ne kadar sürer 24 saat geçtikten sonra risk devam eder mi teşekkürler
2 cevap
415 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Madem amniosentez yaptıeacaktınız, o durumda ikili test yaptırmanız çok yanlış . Düşük riski haftalar boyunca devam edebilir.
17 Haziran 2010
YD
doktor bey anlayamadım neden ikili test yaptırmam çpok yanlış3lü test yaptırmadım ki ikili test yaptırdım ikili testtin bir zararı yok sanırım 3 lü testiyaptırıp arkasından amniyosentez yaptırsaydım yanlış olabilirdi diye düşünüyorum .
18 Haziran 2010
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
İkili testin sonucu ne olursa olsun siz amniosentez yaptiracak idiyseniz nicin yaptiriyorsunuz? Boşa zaman kaybı boşuna emek, boşa maliyet.
18 Haziran 2010