Doktorsitesi.com

Acil cevaplar mısınız lütfen

NG

Nis*** G***

2 Kasım 2020
Hocam Ben 1.5 hafta önce çıplak sürtünmeyle ilişki yaşadım genital bölgeme boşalma oldu ilişkiden 2 saat sonra ella kullandım dünden beri alt karnımda şişlik var (çok kilo verdikten sonra sarkma oldu zaten orada bir fazlalık var )göğüslerim ağrıyor ve biraz şişlik hissediyorum bunlar hamilelik belirtisi midir ?
2 cevap
758 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Boş yere Ella alıp hormon dengenizi altüst etmişsiniz. Gebeliği unutun gitsin. Cinsellik konusunda inanılmaz derecede bilgisizsiniz. Bu sizin hatanız değil. Okullarda cinsellik eğitiminin verilmemesi, internette korkunç bir bilgi kirliliğinin olması ve anne babaların cehaleti veya bu bilgilendirmeyi yapmaktan kaçınması, alanı hurafelerden beslenen bir grup insana bırakıyor. Daha da kötüsü, korkudan genç insanlar boş yere ertesi günü hapı gibi yüksek hormon içeren ve pahalı ilaçlar kullanıyor, defalarca gereksiz yere gebelik testi yaptırıyor, hijyenik olmayan anal ilişki gibi yöntemlere başvuruyor ve aptalca safsata ve hurafeler yüzünden psikolojik sorunlar yaşıyorlar. “Erkeğin oturduğu koltuğun sıcaklığı geçmeden oraya bir kadının oturması zina sayılır” diyen ve gençleri cinsellikten korkutmaya çabalayan yobazlar buradan menfaat sağlamaya çalışıyor. DİKKATLİ OKUYUP ÖĞRENİNİZ VE TEKRAR TEKRAR AYNI SORULARI SORMAYINIZ. YÜZ KERE SORSANIZ DA CEVABIM AYNI OLACAKTIR - Vajina içine penisin boşalması (ön sıvı/zevk suyu dahil) dışında sürtünmeden, oral ya da anal seksten, çevreden, giysiden, havludan, hamamdan, havuzdan, denizden, tuvaletten bulaşan sperm ile gebe kalma olanaksızdır, şehir efsanesidir. Erkek tohum hücreleri (sperm) dış ortamda dakikalar içinde ölürler. Kaldı ki zorla vajina içine parmakla bulaştırılsa bile spermin vajina boyunca öldürücü vajinal asid ortamından geçmesi gerekiyor. Daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, www.drkutaybiberoglu.com, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma) ulaşabilirsiniz.
2 Kasım 2020
NG
Hocam şişliklerin nedeni nedir Adetime 5 gün var bu yüzden midir Lütfen yardımcı olun dün akşam mide bulantım da oldu uyku Uyuyamıyorum içimi ferahlatacak bişey söyleyin yalvarırım
5 Kasım 2020