Bebeklerde ve çocuklarda seçici yeme

Bebeklerde ve Çocuklarda Seçici yeme

Bebeklerde ve çocuklarda seçici yeme

SOS Approach to Feeding, yemek yeme zorlukları yaşayan çocukları ve ailelerini desteklemek için tasarlanmış bir terapi yaklaşımıdır. Bu zorluklar, selektif yemek seçimi, yemek reddi, gıda duyarlılığı ve başka yeme sorunlarını içerebilir.

Bebeğinizin veya çocuğunuzun yaşadığı yeme problemlerini SOS beslenme terapistinden danışmanlık alarak aşabileceğinizi biliyor musunuz?

❗️Paylaşımlar fizyoterapist önerileri ve bilgileridir. Medikal tedavi değildir.

Bu makale 24 Ocak 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Fzt. Yeldağ Aydoğan

Pediatrik duyu bütünleme terapisti ve fizyoterapist Yeldağ Aydoğan. Şişli Etfal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümünden başarı ile mezun olduktan sonra İstanbul Medipol Üniversitesi Fizyoterapi bölümünü birincilik ile tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde yüksek onur derecesiyle Fizyoterapist unvanı alarak mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Yurtdışında ve yurtiçinde pediatri alanında birçok eğitim almıştır. İlgi alanları; pediatrik rehabilitasyon, duyu bütünleme problemleri, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, üstün potansiyelli çocuklar, özgül öğrenme güçlükleri, otizm, serebral palsi, down sendromu, tortikollis ve gelişim geriliği gibi pediatrik ...

Etiketler
bebeklerde seçici yeme
Fzt. Yeldağ Aydoğan
Fzt. Yeldağ Aydoğan
İstanbul - Pediatrik Fizyoterapi
Facebook Twitter Instagram Youtube